Main page

Graag willen wij ons even voorstellen. Wij zijn een kleine cattery, gelegen in het zuidelijke deel van Nederland, in de provincie Limburg.


«Dutchfold» - een cattery, geregistreerd in de systemen CFA, TICA. Wij fokken Scottish Fold, Scottish Straight, Highland Fold, Highland Straight. Onze specialisatie - Zilver (Zilver shaded, Zilver chinchilla, Zilver ticked) en Goud (Golden shaded, Golden chinchilla, Golden ticked), maar ook klassieke kleuren zoals zilver en golden tabby.


Alle fokdieren in onze cattery zijn getest doormiddel van DNA onderzoek op Polycystic Kidney (PKD) en HCM, door de Dr. Van Haeringen Laboratorium B.V, Nederland. De fokkatten worden ook ieder 2 jaar doormiddel van Echo-scan op HCM getest. Allen zijn getest op FIV (AIDS) / FELV (Leukemia) en zijn negatief bevonden op alle bovengenoemde ziekten. Deze testen zijn uitgevoerd door onze vaste dierenartsen via de bloed SNAP-test.


Onze cattery is van huiselijke aard, waar al onze katten worden beschouwd als volwaardige leden van onze familie. Ze kunnen vrij bewegen door ons huis. Onze katten leven een goed en gelukkig leven bij ons. Wij houden geen van onze katten in afzondering, omdat we willen dat ze in vrijheid leven (en niet in kooien!). Al onze katten zijn huisdieren.


Als u geïnteresseerd bent in een van onze charmante kittens, kunt u kijken op onze "Kittens Beschikbaar" pagina, waar u kittens kunt vinden, variërend van show en fok klasse en huisdier klasse. Alle kittens, ongeacht welke klasse, krijgen een stamboom. Kittens verlaten onze cattery op de leeftijd van niet minder dan 13 weken, volledig gevaccineerd (met 9 en 12 weken), ontwormt, ontvlooit, gechipt, krijgen een kittenpakket mee en gaan naar hun nieuwe eigenaren met een koopovereenkomst. Ze zijn dan sociaal, gedragen zich goed, met een prachtig karakter en staan klaar om u al hun aandacht en liefde te geven.